Rent och snyggt på företaget

Bedriver man en verksamhet där det finns ett antal anställda och en arbetsplats med kontor så gäller det att hålla efter och se till så det är rent och snyggt på företaget. Till en början så kanske man har den tid som krävs att städa sina kontorsutrymmen själv. Men allt eftersom företag växer och får mer arbete så kommer det att bli mindre tid för städning och underhåll av lokaler.

Det finns en stor fördel med att anlita andra företag som kommer in och hjälper till med städning och annat. Finns det fina trägolv i företagets lokaler så gäller det att dessa underhålls på bästa sätt. Ta kontakt med Ångtvättbilen som har denna tjänst att med rätt golvvårdsmetod underhålla de trägolv som finns i lokalerna. Oftast så sker det rengöring av golven och efter denna rengöring så lägger man en form av olja och vax som klarar påfrestningen på ett kontorsgolv.

Lunch och fikarum bör regelbundet hållas efter och det är inte ovanligt att man möts av lapp om att din mamma inte jobbar här. Se till att plocka in muggar, tallrikar, glas och bestick i diskmaskinen och skapa rutiner om när den ska köras. Plocka ur diskmaskinen när den gått klart och håll rent och snyggt på diskbänk för allas trevnad. Om alla hjälps åt med detta så behöver ingen reta upp sig på att det ser ut som det gör ibland i fika/lunchrummet.